Opleiding

Je kunt worden opgeleid om anderen te begeleiden. We leiden je niet op tot therapeut, wel begeleiden we je om een helende aanwezigheid te ontwikkelen.


De centrale aandacht blijft gericht op het vrij worden van belemmeringen in jezelf. Tevens is het belangrijk dat je helend aanwezig kunt zijn vanuit een open hart. Dat zijn voorwaarden om een goede katalysator te zijn voor het proces. Je eigen groei blijft dus belangrijk.


Daarbij bieden we je werkvormen aan waarin jij je helende aandacht in kunt zetten in relatie met een ander. Deze werkvormen zijn:

    • De One-to-One Processing (jij en de ander zitten tegenover elkaar), en

    • De Elementen-behandelingen (de ander ligt aangekleed op een behandeltafel en krijgt via het aanraken van specifieke punten met de handen of vingertoppen helende energie aangereikt. Elk element heeft daarbij zijn eigen drukpunten).


We leren je om je verder te 'ont-wikkelen'. De mate waarin jij dat realiseert maakt de weg vrij voor de stappen die jij dan als vanzelf gaat zetten. Jij wordt steeds meer je natuurlijke zelf. Dat kun je niet afdwingen, dat doet jouw Zijn.


Wil je meer weten over deze mogelijkheden om te worden opgeleid dan kun je contact opnemen met een begeleider / opleider van jouw keuze (zie de contactpagina)Wanneer we ons bevrijden van onze angst,

bevrijdt onze aanwezigheid automatisch andere mensen.


Marianne Williamson in: Terugkeer naar Liefde