Introductie

Welkom op de website van het Raphaelwerk in Nederland.


Het Raphaelwerk is een methode van healing en transformatie, die je ondersteunt om vollediger te leven.


In het Raphaelwerk krijg je kennis en vaardigheden aangereikt die je helpen bij het zetten van stappen op jouw pad van heelwording en transformatie. Het doel daarbij is het verkrijgen van meesterschap over jouw leven en om te handelen vanuit jouw unieke waarheid. Het doel is Zijn, jouw unieke Zijn, bevrijd van eventuele belemmeringen op fysiek, emotioneel, mentaal, relationeel/moreel en spiritueel vlak.


Dat doel kun je bereiken door bewuste aandacht te geven aan dat wat er speelt op het vlak van jouw gezondheid en wat er speelt in jouw leven. Dit 'gesprek' kan ontstaan door er contact mee te maken. Wat wil er gehoord en gevoeld worden? Zodoende kun je ook in contact komen met je diepste en meest zuivere kern.


Het Raphaelwerk is een spirituele werkwijze, waarbij we ons afstemmen op de Bron van Alles, op de Ene. De naam Raphael verwijst naar de aartsengel Raphael, de spirituele bron achter alle genezing.


Het Raphaelwerk is in belangrijke mate gebaseerd op het Universeel Soefisme en is aangevuld met kennis uit andere spirituele tradities, inzichten uit de moderne psychologie, ayurveda, polariteitstherapie, wetenschappelijk onderzoek en klinische praktijkervaring.


Naast het overdragen van praktische inzichten bestaat de begeleiding uit het doen van meditaties, oefeningen en, indien gewenst, het geven en ontvangen van behandelingen. Wij werken met de 5 elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether, oerkrachten van de schepping, die wij allemaal in ons hebben. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor het hart, de ademhaling, concentratie en aanraken.Meer over het ontvangen van healing op jouw levenspad kun je lezen op de pagina begeleiding.


Wanneer je verder wilt gaan en eventueel anderen wilt begeleiden bij hun proces van healing, dan kun je informatie vinden op de pagina opleiding.


Wanneer je op zoek bent naar een begeleider of opleider dan kun je die op de contactpagina vinden.

Het ontdekken van je hart

is de grootste initiatie.


Hazrat Inayat Khan