Retraite en lezingen met HimayatRetraite: 


Het hart als kompas voor de levensweg


In deze wereld, met al zijn vreugde en moeilijkheden, is het van belang om een kompas te hebben, dat de weg wijst naar het doel van het leven, naar waarheid en heling.


David Hockney         


Het subtiele hart is zo’n kompas. Door te kijken door de ogen van het  hart en te luisteren door de oren van het  hart, worden de verborgen waarheden en mogelijkheden voor persoonlijke vervulling voor ons geopend.

Tijdens de retraite worden er leringen gegeven en meditatieve oefeningen gedaan, waarna desgewenst ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

De deelnemer leert, hoe het verwonderende kompas van het hart gebruikt kan worden op weg naar persoonlijke transformatie en heling.

Deze retraite is gebaseerd op de lessen van de grote Soefi meester Hazrat Inayat Khan en op het Raphael Werk, dat is ontwikkeld door Himayat Inayati.Gegevens retraite:

Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober
Plaats: Remonstrantse kerk Bussum, Koningslaan 2b, 1405 GL BussumTijden: vrijdag: 9.30- 17.00, zaterdag; 9.30-16.30 uur
Prijs: voor twee dagen: € 180,-,
voor één dag: €  110,- Deze prijzen zijn inclusief koffie, thee en lunch.

Himayat spreekt Engels en wordt naar het Nederlands vertaald.


Lezingen:


De rijping van de Ziel

Aan de hand van een onderhoudende en ervaringsgerichte presentatie onderzoeken we de leringen van Hazrat Inayat Khan, en andere Soefi-leraren, die gaan over de rijping van de Ziel.Donderdagavond 5 oktober
Plaats: Het Boshuis, Stouwdreef 1
4836 AK Breda
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 10,-Je openen voor de Geest van Leiding


De leer van Hazrat Inayat Khan en andere Soefi-leraren, wijst ons op het leidende Licht van het Goddelijke, de Geest van Leiding, en maakt deze toegankelijk voor ons. Deze leer zal worden gepresenteerd op een manier die je meteen kunt toepassen in je persoonlijke leven.


Zaterdagavond 7 oktober
Plaats: SoefiCentrum Den Haag,
Anna Paulownastraat 78 (naast het Vredespaleis)
2518 BJ Den Haag
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 10,-