Cursus Raphaelwerk

Een cursus voor jouZelf, om te 'ont'-dekken wat je belemmert om vrij te zijn met als resultaat je te 'her'-inneren wie je ten diepste bent.

In deze cursus krijg je praktische handvatten voor het omgaan met wat je belemmert. Helende aanwezigheid is hierbij het sleutelbegrip. De kwaliteit van deze helende aandacht gaan we ontwikkelen. De werkvormen die we gebruiken zijn aandacht, adem en aanraking. Daarnaast gaan we ervaring opdoen met bezield leven, jouw zijn en doen voorbij de belemmeringen. De werkvormen die we daarbij gebruiken zijn meditatie, muziek, dans en het gebruik van je stem. Natuurlijk geven we uitleg, maar we gaan vooral doen en ervaren.

De cursus zal worden verzorgd door Floris Aukema en Marjo Zuleicha Zwaneveld.

De cursus zal gegeven worden in vijf weekenden plus een retraite, in de periode februari 2016 tot eind 2017.

De cursus vindt plaats op een prachtige locatie, namelijk op het terrein van het Theosofisch Centrum in Naarden. De cursusruimte ligt vrij in een bosrijke omgeving, waardoor rust en ontspanning gewaarborgd zijn. Op het terrein is gelegenheid tot overnachten.


Praktisch:
We vragen je om je te verbinden voor de gehele cursus. Het cursusgeld bedraagt € 400,- per weekend. Voor vragen kun je contact opnemen met Marjo Zuleicha Zwaneveld, marjo.zwaneveld@versatel.nl of telefoon 0348-430453. De cursus vindt doorgang bij een minimum van 8 deelnemers.

De prijs is exclusief 2 overnachtingen per weekend en inclusief de maaltijden. De maaltijden zijn vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch.

Je kunt je inschrijven door het sturen van een e-mail aan Floris Aukema op info@florisaukema.nl. Je inschrijving is definitief na het voldoen van de eerste termijn van het cursusgeld. De betalingen dienen uiterlijk een maand voor het betreffende weekend door ons te zijn ontvangen.

Betalingen voor deze cursus te verrichten op IBAN: NL 16 TRIO 0198 0920 83 t.n.v. F.A. Aukema o.v.v. Cursus Raphaelwerk.


NB:
Deze basiscursus is bedoeld voor jou zelf, je wordt (nog) niet opgeleid tot behandelaar.


Data:
De cursus vindt plaats op de volgende data:
  • 19 - 21 februari 2016
  • 20 - 22 mei 2016
  • 16 - 18 september 2016
  • de data voor de weekeinden en de afsluitende retraite in 2017 volgen nog

Tijden: van vrijdagmiddag 15.00 uur tot zondagmiddag 16.30 uur.

Voor vragen kun je contact opnemen met